E-Shop

 

Ανταλλακτικά

 

Downloads

 

Εγγραφή

 
 
Νέες ΠΑραλαβές μεταχειρισμένων  
PDF Εκτύπωση E-mail
 

ibm_stock_bundle_cheap Νέες Παραλαβές ηλεκτρονικών υπολογιστών σε πολύ οικονομικές τιμές.

 

Τί είναι όμως οι ανακτασκευασμενοι Υπολογιστές?

 

Οι ανακατασκευασμένοι υπολογιστές είναι υπολογιστές 100% λειτουργικοί προερχόμενοι από μεγάλες εταιρίες του εξωτερικού. Οι εταιρίες αυτές αλλάζουν υποχτρεωτικά τα μηχανήματα τους κάθε 3 ή 5 χρόνια.

 

Όσα από αυτά τα μηχανήματα δεν έχουν χαλάσει, ή από έλεγχο τα ηλεκτρονικά τους συστήματα είναι σε καλή κατάσταση, μεταπωλούνται σε εταιρίες πληροφορικής για περαιτέρω διάθεση.


Έπειτα τα μηχανήματα ανακατασκευάζονται πλήρως. Η ανακατασκευή περιλαμβάνει :

 

 

1. Πλήρη καθαρισμό εξωτερικού μέρους

2. Βαφή σε ορισμένες περιπτώσεις

3. Καθάρισμα των συστημάτων ψύξης

4. Αντικατάσταση της θερμοαγώγιμης σιλικόνης

5. Διάγνωση λειτουργικής κατάστασης Δίσκου

6. Διάγνωση κατάστασης Μνήμης

7. Δοκιμές 24 ώρες τουλάχιστον

 

Όσα μηχανήματα δεν πληρούν τις προδιαγραφές για να μεταπωληθούν, αποστέλλονται σε φορέα ανακύκλωσης.

 

Λόγω των εργασιών στα ανακατασκευασμένα, δίδεται καλή εγγύηση λειτουργίας από 1 έως και 3 χρόνια.  

 

 

 

 

 

 
 
 
Συντήρηση του φορητού σας υπολογιστή  
PDF Εκτύπωση E-mail
 

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί χαλάνε οι φορητοί υπολογιστές;


Μελέτες έχουν δείξει ότι οι καινούριο φορητοί έχουν πιθανότητες να πάθουν βλάβη εντός των 6 μηνών από την αγορά τους σε ποσοστό 3%. Το ποσοστό αυτό πολλαπλασιάζεται με την πάροδο του χρόνου σε 8% από τον 6-24 μήνα και στο 35% από τον 24-48 μήνα.

laptop_maitenanceΤι είναι αυτό που καταστρέφει τους φορητούς υπολογιστές? Μα φυσικά οι χρήστες τους .


Το ποσοστό των ελαττωματικών ανταλλακτικών του μηχανήματος είναι μόλις 0,8% δηλαδή 8 χαλασμένα εξαρτήματα στα 1000. Όλα τα υπόλοιπα χαλάνε από την κακή – μη προβλεπόμενη- χρήση.


Καθημερινά δεχόμαστε πολλές ερωτήσεις για αυτό το θέμα. Θα μπορούσαμε να το προλάβουμε ώστε να μην χαλάσει ;
Μπορούμε να αυξήσουμε τις πιθανότητες ώστε το μηχάνημα μας να διατηρηθεί σε άριστη λειτουργική κατάσταση.

 

Κύριες αιτίες καταπόνησης υπολογιστή :
- Υπερθέρμανση
- Περιβάλλον λειτουργίας
- Μετακίνηση ενώ λειτουργεί
- Επανεκκίνηση-απενεργοποίηση ενώ λειτουργεί (cold shutdown)

 

Ας αναλύσουμε κάθε μια από τα παραπάνω .

1. Η υπερθέρμανση προκαλείται κυρίως λόγω της μη συντήρησης του συστήματος ψύξης του μηχανήματος.dirtyfan Κατά την λειτουργία του μηχανήματος μέσα από τους αεραγωγούς περνάει σκόνη, τρίχες κλπ που στην συνέχεια φράζουν το σύστημα ψύξης (Φώτο).cleancpufan Λόγω αυτού η θερμότητα η οποία παράγεται στους επεξεργαστές του μηχανήματος CPU (central processing unit), GPU (Graphics Processing Unit), Northbridge και Southbridge δεν μπορεί να απομακρυνθεί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την καταπόνηση των εξαρτημάτων και στην συνέχεια την δυσλειτουργία τους.

 

 

 

 

 

 

 

2. Κάθε φορητός υπολογιστής έχει σχεδιαστεί για να λειτουργήσει σε συγκεκριμένο περιβάλλον λειτουργίας. Για τον λόγο αυτό βλέπουμε σε πολλές σειρές μηχανημάτων πχ DELL inspiron (χρήση οικιακή ), DELL latitude (χρήση επαγγελματική). Οι περισσότεροι χρήστες αγοράζουν υπολογιστή σκεφτόμενοι μόνο τον επεξεργαστή ή την κάρτα γραφικών και λαμβάνοντας υπ' οψην του design. Δεν είναι τυχαίο όμως ότι αντίστοιχα μηχανήματα ίδιας μάρκας με ίδια χαρακτηριστικά έχουν διπλάσιες τιμές (Φώτο).

proseries personaldellinfridge

- Ο φορητός υπολογιστής σας έχει σχεδιαστεί να λειτουργεί σε περιβάλλον δωματίου και από 18-32 βαθμούς.
- Δεν πρέπει να εκτίθεται απ' ευθείας σε ηλιακή ακτινοβολία.
- Δεν θα πρέπει να τον έχετε σκεπασμένο κατά την λειτουργία του.
- Ο μεγαλύτερος εχθρός του είναι το νερό (καφέδες, αναψυκτικά κάνουν την ίδια ίσως και μεγαλύτερη ζημιά)
- Αν από ψυχρό περιβάλλον μπείτε σε ζεστό, θα πρέπει να περιμένετε τουλάχιστον 30 λεπτά για να ενεργοποιηθεί, ώστε να γλιτώσετε το φαινόμενο της υγροποίησης.
- Μην λειτουργείτε το μηχάνημα σας πάνω στα γόνατά σας, παρά μόνο σε επίπεδες επιφάνειες. Από τον ρουχισμό μας απορροφούνται ίνες που φράζουν το σύστημα ψύξης.

 

3. Η μετακίνηση κατά την λειτουργία είναι ένα πολύ μεγάλο σφάλμα . Κατά την φυσιολογική λειτουργία του μηχανήματος αναπτύσσονται θερμοκρασίες από 65-100 βαθμούς κελσίου. bgacrackΑυτές οι θερμοκρασίες μπορούν να αλλοιώσουν τις συνδέσεις της πλακέτας με το εξάρτημα. Όταν λοιπόν κουνάμε το μηχάνημα αυτές οι συνδέσεις μπορεί να δημιουργήσουν ρωγμή με αποτέλεσμα την δυσλειτουργία του μηχανήματος. (κυρίως πρόκληση βλαβών σε κάρτες γραφικών)

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Αν σβήνουμε από το κουμπί on off ενώ είναι σε λειτουργία, τότε το πιο σίγουρο είναι ότι θα προκληθεί ζημιά στο λειτουργικό σύστημα ή θα δημιουργηθούν bad sectors στον δίσκο. Αν υπάρχουν πολλά bad sector θα πρέπει να αντικαταστήσουμε τον δίσκο.

 

Συμβουλές συντήρησης υπολογιστή.
- Μην το μετακινούμε κατά την λειτουργία του
- Τακτική συντήρηση του συστήματος ψύξης τουλάχιστον 1 φορά τον χρόνο ή 1 φορά το 6μηνο αν λειτουργεί σε «δύσκολο» περιβάλλον.
- Προμήθεια βάσης ψύξης cool pad.
- Αποφυγή έκθεσης του μηχανήματος στον ήλιο, ακόμα και απενεργοποιημένο.

 
 
 
LG Pentouch TV  
PDF Εκτύπωση E-mail
 

LG 60PZ850 Pentouch 3D Plasma TV με Sketchbook, 3D XD Engine και THX 3D

Η σειρά τηλεοράσεων LG Pentouch TV PZ850, προσφέρει την απόλυτη εμπειρία στην οικογένειά σας ή την επιχείρησή σας, χάρη στην πρώτη παγκοσμίως αλληλεπιδραστική δράση που ονειρευτήκατε.

Το επαναστατικό στυλό αφής που διαθέτει, βάζει τη δύναμη της φαντασίας στα χέρια μας. Επιπλέον, με το πλήρως interactive Sketchbook, μπορούμε να σχεδιάζουμε και να δημιουργούμε ελεύθερα ό,τι θέλουμε ακριβώς πάνω στην οθόνη και να τα βλέπουμε αργότερα μέσα από τo Gallery.

Η σειρά τηλεοράσεων PZ850 εκπέμπει επίσης τις πιο φυσικές κινούμενες 3D εικόνες χάρη στην τεχνολογία Self Light Emitting.

Read More
 
 
 
LG Network monitor  
PDF Εκτύπωση E-mail
 

Μια νέα πρωτοποριακή σειρά οθονών παρουσίασε η LG Electronics. Η νέα σειρά δικτυακών οθονών απευθύνεται σε επιχερήσεις ο οποίες διαθέτουν ηλεκτρονικούς υπολογιστές χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις πχ. Χρήση Ιντερνετ, Word, Excel, μηχανογράφηση κλπ.

Read More
 
 
 
LG EZSign TV  
PDF Εκτύπωση E-mail
 

Η LG Electronics, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της τηλεοράσεων με επίπεδη οθόνη, παρουσιάζει τη βραβευμένη σειρά τηλεοράσεων EzSign LD320B, η οποία αποτελεί την πλέον σύγχρονη και ολοκληρωμένη λύση Digital Signage, χωρίς την ύπαρξη άλλων περιφερειακών ή επιπλέον συστημάτων.

Η LG EzSign LD320B είναι η πρώτη τηλεόραση παγκοσμίως που διαθέτει ενσωματωμένες πλήρεις λειτουργίες ψηφιακής σήμανσης, επιτρέποντας στους επαγγελματίες να αναπαράγουν υλικό και μηνύματα στην οθόνη της τηλεόρασης σε μορφή billboard TV, χωρίς να απαιτείται οποιοδήποτε πρόσθετο hardware. Με αυτό το σύστημα, διαφημιστικό και πληροφοριακό υλικό μπορούν να προβληθούν ταυτόχρονα στην οθόνη, ώστε τα μηνύματα να επικοινωνούνται αποτελεσματικότερα στο κοινό.

Για τις ανάγκες επικοινωνίας και προβολής των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών, η επιλογή της LG EzSign LD320B αποτελεί μία προσιτή λύση, αφού δεν προϋποθέτει την ύπαρξη οποιουδήποτε επιπλέον hardware, όπως media player ή server. Με τη χρήση ενός απλού USB stick, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν περιεχόμενο ψηφιακής σήμανσης απευθείας στην οθόνη, συνδυάζοντάς το με τη ζωντανή αναμετάδοση, επιτυγχάνοντας το ιδανικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, η σειρά EzSign διαθέτει μια πληθώρα έτοιμων υποδειγμάτων (templates) από την οποία μπορούν οι χρήστες να επιλέξουν αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις δικές τους προτιμήσεις και τη διαμορφώσουν ανάλογα, μετατρέποντας τη ψηφιακή σήμανση σε απόλυτα προσωποποιημένη υπόθεση. Η ευχρηστία των συγκεκριμένων τηλεοράσεων λύνει κυριολεκτικά τα χέρια των επαγγελματιών, καθώς η ρύθμιση και ο προγραμματισμός τους αποτελεί πλέον εξαιρετικά εύκολη διαδικασία.

Παράλληλα, χάρη στην κορυφαία σχεδίαση, την εντυπωσιακή τους απλότητα και τις λεπτές διαστάσεις, οι τηλεοράσεις της σειράς LG EzSign, ταιριάζουν αρμονικά σε οποιοδήποτε χώρο κι αν τοποθετηθούν. Οι δυνατότητες αξιοποίησης της LG EzSign για τη ψηφιακή σήμανση είναι πολλές, καθώς αποτελούν την ιδανική επιλογή για ιδιοκτήτες καταστημάτων λιανικού εμπορίου, χώρων εστίασης και πολυσύχναστων εμπορικών κέντρων.  Επιπλέον, μπορούν να αξιοποιηθούν σε εκπαιδευτικά συγκροτήματα, εγκαταστάσεις υγείας και χώρους επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Η σειρά τηλεοράσεων LG EzSign, διακρίθηκε πρόσφατα με το Commercial Integrator BEST Award στην InfoComm, τη μεγαλύτερη έκθεση ήχου και εικόνας παγκοσμίως, η οποία έλαβε χώρα στο Ορλάντο των Η.Π.Α. στις 15 - 17 Ιουνίου. Τα Commercial Integrator BEST Award, αναγνωρίζουν και βραβεύουν τα διακεκριμένα προϊόντα και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, που μπορούν να εφαρμοστούν σε επιχειρήσεις. Οι νικητές αναδεικνύονται από τους ειδικούς του κλάδου, καθώς και από τους συντάκτες του περιοδικού Commercial Integrator.

Με απλά λόγια εχετε μια καφετέρεια ή ένα σπορ καφέ τι καλύτερο να διαφημίζετε τις μπύρες σας όταν όλοι απολαμβάνουν το αγαπημένο τους ποδοσφαιρικό παιχνίδι.

Η STEELgr είναι απο τις πρώτες εταιρίες στην Ελλάδα που εφάρμοσαν την τεχνολογία EZSign με θεαματικά αποτελέσματα

 
 
ΈναρξηΠροηγούμενο123456ΕπόμενοΤέλος

Σελίδα 1 από 6